Biti Mama.

Zapisano pod: miks — pilotgirl ob 23:57, 17.07.2007

Že vse od mojega čiščenja je v glavi samo še ena misel in eno vprašanje. Kdaj bom tudi sama postala mama? Odgovor je ……neznan.

Sedim za računalnikom in razmišljam,koliko gorja moramo ženske v svojem življenju prenesti?

Nekateri se sploh ne zavedajo kako težko je postati starš,ne vejo kakšno razočaranje nas prevzame kadar vsak mesec pride menstruacija in ugotovimo da nam tudi ta mesec ni uspelo?

Nekaterim hvala bogu tega ne bo potrebno nikoli odkriti.

Včasih je svet,bog ali kdorkoli pač že je…zelo nepravičen. Nekatere ženske se še slečejo ne,pa so že noseče. Kako? Zakaj? Odgovor mi je neznan. 

Ženska si otroka ne želi,a zanosi s svojim partnerjem samo zato da bi on ostal z njo? A je to normalno? NE!!!

In seveda je takoj zanosila in tudi rodila zdravega sina. Nisem ji nevoščljiva,privoščim ji. Ji pa ne morem oprostiti da ima otroka samo za obvarovanje sebe. Otrok naj bo spočet iz ljubezni dveh ljudi,spočet iz veselja od obeh staršev. Želja naj bi bila obojestranska,a na žalost marsikdaj ni.

Na forumu Ringaraja sem že od samega začetka in moram priznati da če tam niso pogumne in vztrajne punce,jih nikjer ni!!! Če nebi z njimi sodelovala v najtežjem trenutku v svojem življenju,ne vem kaj bi bilo dan danes z menoj. Virtualne prijateljice……hvala vam za vso vašo vzpodbudo in razumevanje ki sem ga in ga še vedno potrebujem od vas.

Maya


MySpace Glitter Graphics


MySpace Glitter Graphics

  • Share/Bookmark
 

4 komentarjev »

6
meeya

avtor meeya

18.07.2007 @ 00:19

Kdaj? Ko boš opustila vsako “upanje”, ko se boš odločila za nekaj čisto tretjega – za kariero, posvojitev, potovanje … Po pripovedovanjih sodeč, bi ta teorija morala držati … poskusi! Si pa predstavljam, da ni enostavno.

7

avtor pilotgirl

18.07.2007 @ 08:45

Posvojitev ne pride upoštev,saj je v mojo prednost predvsem moja starost
(23),kar se kariere tiče ….ja trenutno me najbolj šola zanima,a se nekje v mislih še vedno prikrade skrita želja. Ni pa enostavno ne. Sej več al manj odmislim iz glave,sam včasih pa le pride dan ko imaš poln k…c vsega.

8

avtor mirjam

26.07.2007 @ 20:55

upanje umre zadnje…in verjemi, da za vsakim razočaranjem pride, posije in te dotakne žarek sonca…v to moraš verjeti…mojo zgodbo poznaš in veš, da sva z enima samim jajčecem uspela dobiti ta naš zaklad,ki nama sedaj krade noči, zato pa lepša vsakdan….moraš verjeti v svoje sanje – to je prva stvar…ob sebi imaš človeka, ki te ljubi in zato nimaš nobenega razloga, da bi obupala…
..in še nekaj: spoznali sva se na Ringaraji …res je,tam človek dobi tolažbo prav v vsakem trenutku…nikoli ne veš,kje so prijatelji..in čeprav sva kar nekaj let razlike(13) sem ponosna , da sem te spoznala…hvala ti!!

9

avtor pilotgirl

26.07.2007 @ 21:13

Mirjam,
Tako blizu si mi in tako daleč….enostavno kot da bi bila ti jast. Ringaraja je bila ključnega pomena da sem te spoznala in ni mi žal….nikoli mi ne bo.
Pravi prijatelji so tisti,ki ti pomagajo ko jih najbolj potrebuješ…..in ti draga Mirjam….si med njimi.Hvala ti za vsako sekundo ki mi jo posvetiš čeprav imaš doma veliko dela,sploh sedaj s prihodom tvoje princeske.Hvala ti da si moja svetla luč v življenju ko mi je najtežje.
In ja nenazadnje….ne ne bom obupala. Obljubim.

RSS vir za komentarje na objavo. TrackBack URL

Komentiraj

XHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

 

Blog Odpri oči – evo ti narave, odpri srce – evo ti življenja. | Zagotavlja SiOL | O Sistemu |