21.6.2007

Zapisano pod: miks — pilotgirl ob 23:20, 21.06.2007

Ja kaj pa je tako posebnega na ta dan,bi se marsikdo izmed vas morda vprašal? Če dobro pomislim-nič.

Noč  je bila obupna,saj nisem od vročine in sopare zatisnila očesa. Mogoče sem vsega skupaj spala 4 ure.

Ob sedmih vstanem,prižgem PC-kot ponavadi čakam sto let da Nod32 opravi svojo dnevno rutino,nato se lahko moje brskanje začne. Prvo prižgem Msn da pogledam če bi bil po možnosti kdo gor-nikogar,se mi je kr zdelo. Preverim še napis od prijateljice ki bo v kratkem rodila-ni sprememb. dobro.Pot nadaljujem na svojem priljubljenem forumu,kjer prečekiram vsa nova sporočila,ni posebnosti. zelo hitro se mi je začela približevati ura,ko bi morala odditi na inštrukcije iz matematike,a se je inštruktorica zadnji hip premislila. Hja…ne bom rekla da mi ni pasalo.:)

Popoldne je bilo za znoret.Vročina,vročina,vročina…..blede se mi že od te vročine:)

Še dobro da obstaja klima. Ko nastopi pozna popoldanska ura,se mi prične spati,saj vem kaj me čaka-služba. Še niti se ni začel delavni čas ,pa že razmišljam kdaj ga bo konec! LOL…:)

Služba je minila kot bi mignil in že sem hitela domov,saj so se iza hribov že približevali ogromni črni oblaki,jast pa brez dežnika. No uspelo mi je prit domov še preden se ga je vlilo. Še sreča.:)

Ja sam to bom rekla….hvala Bogu da je padel dež….čist se je ohladilo.O soparnosti in vročini ni ne duha ne sluha. Zvečer spet sedem za računalnik in pot me je zanesla tudi na siolove strani kjer sem že en lep čas ogledovala Blogos,a se mi ni ljubilo ubadat še s tem. No in ko sem vse malo premislila,je nastala moja prva objava.

Hja upam da ni bila preveč dolgočasna!


Myspace Glitters
Myspace Glitters

  • Share/Bookmark
 

Brez komentarjev »

Še brez komentarjev.

RSS vir za komentarje na objavo. TrackBack URL

Komentiraj

XHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

 

Blog Odpri oči – evo ti narave, odpri srce – evo ti življenja. | Zagotavlja SiOL | O Sistemu |